Kontakt sa nama: prodaja@kupujjeftino.hr
 

Privatnost i zaštita podataka

Kupuj Jeftino  j.d.o.o. za trgovina se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kupuj Jeftino  j.d.o.o. za trgovinu  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Kupuj Jeftino  j.d.o.o. za trgovina. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Kupuj Jeftino  j.d.o.o.. za trgovina ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Kupuj Jeftino  j.d.o.o. za trgovinu  se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Kupuj Jeftino  j.d.o.o.  za trgovinu ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Kupuj Jeftino  j.d.o.o. za trgovinu

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.


Kupuj Jeftino  j.d.o.o. za trgovinu